maanantai 23. heinäkuuta 2012

#6 rakkauden täyteinen viikonloppu ;)

Veeran kanssa käytiin astutusreissuilla perjantaina ja sunnuntaina. Molemmat astutukset sujuivat oikein hyvin, uros oli oikea herrasmies ja vaikka Veera ei ehkä kaikista helpoin morsianehdokas ollut otti uros hyvin tilanteen haltuun. Sunnuntaina koirat jäivät toisiinsa kiinni oikein kunnolla, yli tunti siinä istuttiin auringonpaahteessa ja odotettiin että koirat irtoaisivat toisistaan... Rakastuin kyllä tuohon urokseen vielä enemmän viikonlopun aikana! Kaunis kuin mikäkin, hyvä koko, valloittava luonne... Totesinkin uroksen omistajalle että jos ei muuta niin kyllä kauniita pentuja tulee, kun vanhemmat on molemmat todella kauniita. En tässä vaiheessa vielä paljasta urosvalintaa, julkistan tiedon vasta kun ollaan ultrassa käyty :) Veera ultrataan 20.8.2012 :) Kuukauden verran pidän teitä siis jännityksessä.

Me saatiin eilen mukava yövieras tänne kotiimme, kun vanhempani lähtivät kesälomareissulle Seinäjoelle ja Bruno tuli meille hoitoon. Bruno on elokuussa yhdeksän vuotta täyttävä leikattu tanskandoggiuros, joka hankittiin meille kotiin kun olimme siskoni kanssa nuorempia. Bruno on ollut aina kotikoira ja luonteeltaan se on mitä mainioin, rakastaa kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Meidän tyttöjen kanssa se tulee todella hyvin toimeen ja erityisesti Veeran kanssa ne on kuin "paita ja peppu" :) Vuorokausi meni mukavasti lenkkeillessä, Bruno pääsi vähän katsomaan kaupungin kulmia ja yöunet hän nukkui meidän sohvalla, kun sänkyyn ei oikein enää yksi tanskandoggi mahtunut ;)

Koko sakki tänä aamuna :)

Tänään Bruno palasi kotiin ja samalla reissulla jäi Veera "mamman ja pappan" luokse yöksi, kun taas minä ja Lara lähdettiin viettämään aikaa parhaan ystäväni Saaran luokse. Saaralla on uroskoira nimeltä Onni ja siksi Veera ei voinut tulla mukaan, kun hänellä on vielä juoksu kesken. Lara ja Onni tulee tosi hyvin toimeen, ja ne leikkii aina itsensä ihan väsyneiksi kun siellä ollaan. Me tehtiin Saaran kanssa herkkuruokaa, rimpsunluita, maissia ja ihanaa kesäsalaattia jossa oli salaattia, kurkkua, viinirypäleitä, mansikoita ja fetajuustoa. Lisäksi oli tarjolla vesimelonia :) Sitten harjattiin Onnin turkki auki ja otettiin kuvia Onnista ja Larasta näyttelypöydällä, joka muuten on mun pöytä ja lainassa Saaralla että se saa harjoitella Onnin kanssa tulevia näyttelyitä varten. Lopuksi katottiin kiva leffa ja syötiin mansikkapirtelöä (tai paremminkin pehmistä :D).

Oli muuten aikas hyvää ;)

Huomenna Veera tulee iltapäivällä kotiin. Tarkoitus olisi myös tehdä huomenna yksi Sukokaan liittyvä rästihomma pois alta, kun tuntuu ettei nekään hommat oikein edisty. Aika kun on aina niin kortilla. Mutta mukavaa loppuiltaa kaikille ja huomiseen! Lupaan päivittää blogini tällä viikolla vielä monta kertaa :)


Lara melkein 11kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti