tiistai 10. heinäkuuta 2012

#2 Odotus lopulta palkitaan :)

Viime viikolla aloin jo hiljaa elättämään toiveita, josko vanhempi narttu Veera lopultakin aloittaisi juoksunsa. Edellinen juoksu nartulla alkoi heinäkuun lopussa 2011 joten kyllä niitä tovi saatiinkin odotella. Olin jotenkin kuvitellut, että kun Lara aloitti maaliskuussa juoksunsa seuraisi Veera perässä ja alottaisi myös omansa, mutta näinpä ei käynytkään. Mutta lopulta odotus palkittiin ja nyt ne sitten alkoi!

Tässä kohtaa varmasti mietit että mitä se hullu eukko nyt jostain koiran juoksuista vohkottaa. Tarkoituksenani olisi astuttaa Veera jollain kivalla uroksella. Nyt onkin läppäri käynyt alkuviikon kuumana kun olen selaillut kasvattajien nettisivuja ja yrittänyt pähkäillä mikä uros olisi Veeralle sopiva. Muutama kiva vaihtoehto onkin sieltä hypännyt silmiini, joten eiköhän se tässä parin päivän sisällä selviä kenestä tulee Veeran sulhasehdokas. Tosin teitä pidän kyllä jännityksessä siihen asti että tiedetään onko masussa elämää vai ei ;) Hihihi.

Me eletään siis jänniä aikoja täällä, mutta pitäkäähän nyt kaikki peukut pystyssä et tärppää! Tuleva pentue on ainakin kauan odotettu ja hartain mietitty, kun olen puolisen vuotta jo pyöritellyt sukutauluja pitkin asuntoa :) Meillä jää hetkeksi Veeran kanssa TOKO-treenaus, kun odotetaan juoksujen loppumista, sitten voidaankin vielä palata ryhmään mukaan ja treenailla siihen asti kun vaan neiti jaksaa treenata, eikä maha paina liikoja.

Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä pitkästä aikaa näyttelyihin koirien kanssa, mukaan lähtee molemmat nartut. Äiti lupasi lähteä apukäsiksi ja kuskiksi, niin ei tarvitse yksin lähteä ajamaan. Tosin pitkää matkaa ei tarvitse onneksi ajella kun näyttelyt on Forssassa. Olen jo pitkään haaveillut omasta näyttelyteltasta ja tilasinkin ihanan pinkin näyttelyteltan Petenkoiratarvikkeesta. Toivottavasti se ehtisi tänne perjantaiksi, niin päästäisiin heti Forssassa testaamaan uutta telttaa :)

Petenkoiratarvikkeen sivuilta napattu kuva teltasta.

Lopuksi vielä hauska videopätkä Veerasta, video on otettu 3.5.2011 eli Veera on alle vuoden vanha videolla. Muutama temppu tuli sille pentuna opetettua, ja se osaa edelleen kaikki ne + miljoona muuta, kiitos koiratanssiharrastuksen :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti