torstai 28. marraskuuta 2013

#163 Tykkään susta niin että halkeen

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, Simo on tullut meille vaihtokoiraksi joksikin aikaa kunnes Laran juoksut ovat ohitse. Jos joku lukija ei tunne Simoa, niin Simo on syyskuussa 2012 syntyneestä Kennel Emmetfoxin ensimmäisestä pentueesta, eli Veeran poika :) Simo jäi alunperin kotiin minulle mutta se muutti myöhemmin vanhempieni luokse maalle kun Frank saapui Yhdysvalloista.

Simo on luonteeltaan täydellinen. Se on niin ihana sekoitus vanhempiaan, se on niin kiltti, rohkea ja samalla silti vähän itsepäinenkin kaveri että olen kyllä nauttinut jokaisesta päivästä sen kanssa. Simolla on ollut aina erityinen paikka mun sydämessäni, olen saanut seurata Simon elämää sen ensimmäisestä elinminuutista lähtien ja nähnyt sen kasvavan ja vahvistuvan päivä päivältä. Nyt se on jo iso poika ja niin paljon täynnä elämää. Onneksi saan viettää sen kanssa ainakin vielä toisen viikon!

Simolla on kuitenkin ollut hieman epäonninen syksy. Se alkoi mystisesti ontua vasenta etujalkaa ja sitä on nyt tutkittu eläinlääkärissä mutta mitään ei ole selvinnyt. Simolta otettiin kyynär, lonkka -sekä polvikuvat ja niistä ei näkynyt mitään poikkeavaa. Simolla on muuten meidän eläinlääkärin mukaan ihan priimat lonkat ja polvet, mikä on hienoa! Virallisia terveystarkkeja näistä ei otettu, mutta varmasti myöhemmin Simoltakin tutkitutan polvet ja silmät. Verikokeissa ei ole näkynyt mitään poikkeavaa. Viimeksi sille piikitettiin kortisonia varvasniveliin, mutta tästäkään ei ole ollut apua.

Seuraavaksi kokeillaan hierojaa, koska jotenkin alan epäilemään että se voisi olla lihasperäistä kun kokeista ei mitään selviä. Kahden viikon päästä olisi aika eräälle kehutulle koirahierojalle, josko saataisiin sitä kautta ainakin sitten poissuljettua se ettei vaiva ole lihasperäinen. Simo on vähän kurjan näköinen nyt, kun siltä ajeltiin tippaa ja piikitystä varten etujaloista karvat. Kamalan hitaasti tuntuvat vielä kasvavan takaisin, joten voi olla että hetken aikaa menee että Simon jalkakarvat ovat entisensä.

Simo ei omassa kodissaan nuku sängyssä öitään mutta täällä hän on saanut nukkua erikoisvieraan paikalla, tyynyllä mun vieressä :) Simo on päivät mun mukana töissä että pystyn vahtimaan ettei se rasita jalkaansa pomppimalla, ja sielläkin se käyttäytyy niin hienosti. Se on hurmannut kaikki työpaikalta vuokranantajasta lähtien :)

Simo - Tää on sulle: Tykkään susta niin että halkeen! :)








6 kommenttia:

  1. Hei!

    Selailin tuossa vanhoja blogikirjoituksiasi ja huomasin jännän asian. Nopealla selauksella kaikki kuvat mitkä Larasta oli oli naaman valkoiselta puolelta. Itseäni siis kiinnostaisi nähdä siltä toiselta puolelta kuva, etenkin kyljen värityksestä. Itse huomaan saman omaa terriäni kuvatessa, että kuvat on aina samalta kyljeltä, kun toinen kylki on kokonaan valkoinen niin se ei ole niin mielenkiintoisen näköinen itsestäni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Kiitos kivasta kommentistasi :) Olen huomannut itse saman, että kuvaan Laraa aina siltä valkoiselta puolelta. En tiedä miksi se omaan silmään vaan on se "kauniimpi" puoli. Olen kyllä kuvannut Laraa ruskeammaltakin puolelta mutta kuvat jää aina julkaisematta. Taidankin seuraavaksi tehdä ihan postauksen missä näytän Laran "molemmat puolet" ;)

      Poista
  2. Simon näyttää ihan Veeralta! Tietää kehen on tullut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! <3 Ajattelin tässä vielä ennenkuin Simo menee takaisin Kojonkulmalle ottaa siitä ja Veerasta yhteiskuvia, ne on kyllä niin kaksi marjaa että ei oo vaikee nähdä keneen on Simo tullut :)

      Poista