sunnuntai 24. marraskuuta 2013

#162 On syksy niin ihmeellinen...

"...minä kaikkea ymmärrä en! Miten vihreä maa värin uuden nyt saa, linnut lentävät merien taa..."

Kyseinen kappale oli mun lempilaulu lapsena. Soitin sitä pianolla ja lauleskelin sitä aina, ja koulussa kun sitä laulettiin meikäläinen taisi laulaa kaikista korkeimmalla ja kovimmalla äänellä sitä heheh :) Mutta ko. kappale sopii hyvin otsikoksi ja saatteeksi tähän kuvapostaukseen. Olen viime aikoina ulkoiluttanut kameraa hyvin harvakseltaan. Arki pyörii vielä muutaman viikon pitkälti koulujuttujen parissa, ja siihen asti blogikin on hieman hiljaisempi. Ennen joulua kuitenkin luvassa paljon erilaisia postauksia, kun nämä koulujutut ovat jo historiaa!

Mejä-postaus jää videon puuttumisen vuoksi nyt tulevaisuuteen, pahoitteluni niille ketkä sitä odottivat, mutta itseäni alkoi tympimään Youtuben toiminta siinä määrin että päätin koko postauksen poistaa. Olin rakentanut koko postauksen niin että videot tukevat tekstiä ja nyt niitä en saanut ladattua kiitos typerän Youtuben :( Ehkä vielä tänä syksynä saadaan postausta mejäilystä, nyt ei olla viime aikoina yhtä haavakkopeuraa lukuunottamatta treenattukaan mejää mutta varmasti vielä mejäillään ennen kuin lumi laskeutuu pysyvästi maahan.

Ajatella, että viikon päästä tähän aikaan on jo joulukuu. Kamalan äkkiä on tämäkin syksy mennyt, aika menee ihan liian nopeasti. Meillä on tällä hetkellä ehkä milli lunta paikoitellen maassa, pakkasen puolella ja lunta satelee koko ajan lisää, mutta eiköhän nuo tuosta vielä ehdi moneen kertaan sulaa ja taasen jäätyä. Voi kun jouluna olis lunta, se on mulle aina sellanen iso juttu että olis valkoinen joulu :)

Tänään tehdään väliaikaisia koiravaihdoksia kahden talon välillä, kun Lara lähtee jatkamaan juoksuiluaan maalle ja vaihtokoiraksi meille saapuu Veeran pentu Simo. Saas nähdä miten meidän arki lähtee, kun talossa onkin nyt hetken aikaa kaksi urosta ja yksi narttu. Toivottavasti hyvin! Siihen asti olisi tarkoitus mennä tällä kokoonpanolla kunnes Laran juoksut on ohi.

Mutta pidemmittä puheitta, annetaan kuvien puhua puolestaan. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille lukijoille!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti