tiistai 4. kesäkuuta 2013

#115 KESÄ!

#HUOM! Teksti on kirjoitettu maanantaina mutta julkaistu vasta tiistaina!

Suurimmat pahoitteluni että blogikirjoituksissa on ollut (liian) pitkiä taukoja. Kaikki syyt on oikeastaan pelkkiä tekosyitä mutta viime viikko oli kyllä niin kaaottinen kaikinpuolin että ei paljon jäänyt blogille aikaa!

Viime viikko meni allekirjoittaneen toimesta täysin mykkäkouluksi sillä lauantaina Rauman näyttelyssä lähtenyt ääni ei ottanut palautuakseen. Keskiviikkona sain ajan työterveyslääkärille joka totesi että menettäneen äänen lisäksi kärsin kuumeesta ja määräsi loppuviikoksi sairaslomaa. Ja voihan ahditus kun nää saikut ei vaan oo mua varten! Hulluksihan siinä meinaa tulla, kun en meinaa pystyä olemaan neljän seinän sisällä 24/7!

Tyttöjäkin alko jatkuva sisälläolo ärsyttää ja ne odotti pääsyä lenkille

Perjantaina oloni oli jo huomattavasti parempi ja paras ystäväni Saara tuli Raisiosta piristämään päivääni Loimaalle. Päivä kului hölmöillen, kuulumisia vaihdellen, voikukkia nyppien ja kanakoreilla mikä on meidän vakiojuttu kun Saara tulee Loimaalle :) Voi kun Saara asuisi vielä Loimaalla, kyllä parasta ystävää vaan tulee ikävä vaikka ei se vieläkään niin kamalan kaukana asu!

Saara ja koirat perjantaina :)

Perjantai-illalla lähdettiin koirien kanssa maaseudun rauhaan ja lauantai menikin vielä lepäillen ja voimia keräillen. Illemmalla ystäväni Vilma tuli grillailemaan ja käytiin vähän verestämässä muistoja torinakkia ajellen! ;) Meidän yo-juhlista tuli lauantaina kuluneeksi neljä vuotta, mihin nää vuodet on oikein menneet?!

Ylioppilas vuosimallia 2009!

Eilen olo olikin jo kuin uudella ihmisellä, energiaa piisasi ja keli oli upea! Aamupäivän käristelin hieman nahkaani ja iltapäivällä suuntasin koirien kanssa takaisin kotiin. Ensin käytiin pikkusiskon Jennan kanssa rullaluistelemassa, minä rullaluistelin ensimmäisen kerran varmaan 8 vuoteen mutta yllättävän hyvin se sujui! Sitten lähdin pyörällä katsomaan isovanhempiani ja leikkasin heidän koiransa kynnet samalla. Myöhemmin illalla treffattiin tyttöjen kanssa lenkkipolulla Minja ja Eetu. Lenkkeilyn ohessa tuli vaihdettua kuulumisia ja oli kivaa nähdä Minjaakin pitkästä aikaa!

Kuva napattu Saaran blogista, Veera ja Lara muruset!
Viikonloppu oli siis täynnä ystäviä ja mukavaa ajanviettoa, parempaa tapaa viettää viikonloppua ei olekaan :) Koirille ei kuulu sinänsä mitään ihmeellistä, mulla on kotona nyt "vaan" Veera ja Lara sillä Frank lähti Rauman näyttelystä Johannalle kesälomailemaan ja palaa vasta meidän Latvian reissun jälkeen kotosalle. Lähdemme Johannan kanssa perjantaiaamuna Latviaan näyttelyihin kera Simon, Laran ja Laran isä Nilsin.

Lara 21 kk, kyllä tän ehkä kehtaa näytille johonkin viedä?! ;)

T'ärkein uutinen unohtui melkein kertoa!! Narttu, jonka aion astuttaa on aloittanut juoksunsa ja astutetaan Latvian reissun jälkeen! Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan elokuun puolessa välissä meillä on kolmivärisiä pieniä kettuterrierin pentuja ;) Lisätietoa vanhemmista luvassa myöhemmin!

Saara otti upean kuvan minusta ja Larasta, tästä kuvasta teetän taulun seinälle!

2 kommenttia:

  1. Oli ihana käydä <3 ei haittaa vaikka voikukkia nypitään, kunhan saadaan olla yhdessä :)

    VastaaPoista
  2. Oli ihana käydä <3 ei haittaa vaikka voikukkia nypitään, kunhan saadaan olla yhdessä :)

    VastaaPoista