maanantai 21. syyskuuta 2015

#181 Liebster award


Sain ystävältäni Saaralta Liebster award-palkinnon ja haasteen. Tehtävänä on vastata yhteentoista palkinnon antajan kysymykseen, sen jälkeen keksiä itse yksitoista uutta kysymystä ja haastaa uudet Liebster award-palkinnon saajat. Kiva tapa nostaa uusia, tuntemattomia blogeja omalta lukulistalta muidenkin tietoisuuteen, joten ei kun tuumasta toimeen!

1. Mikä sai aloittamaan blogin pitämisen?
Olen aina pitänyt kirjoittamisesta. Lisäksi aktiivinen koiraharrastus ja kasvatustoiminnan aloittaminen antoivat lisäpotkua blogin perustamiselle, tarvitsin kanavan jota kautta jakaa ajatuksia, kuvia, tarinoita näyttelyreissuista, mainostaa tulevia pentueita jne. Tämä blogi on ollut pystyssä vuodesta 2012, ja aluksi se oli yhdistetty hevos/koirablogi. Nykyään pidän kahta blogia, kennelin blogia ja sitten hevoseni Fanin blogia 

2. Viisi vinkkiä ihmiselle, joka haluaa aloittaa blogin pitämisen? Otan itse niistä neuvoista vaarin ;)
  1. Siisti ulkoasu. Se vetää ihmisiä puoleensa ja toisaalta, liian räikeä tai häiritsevä, toimimaton ulkoasu karkottaa potentiaaliset lukijat ennenkuin he pääsevät edes lukemaan tekstejäsi.
  2. Kiinnitä huomiota blogisi kirjoitusasuun ja oikeinkirjoitukseen. Itse olen tarkka oikeinkirjoituksessa ja minua häiritsevät blogit, joissa on hirveästi kirjoitusvirheitä (väärinkirjoitukset, yhdyssanavirheet, liiallinen murteen/puhekielen käyttö).
  3. Panosta postauksiin - laatu korvaa määrän!
  4. Hyvälaatuiset kuvat piristävät aina postauksia, panosta kuviin.
  5. Varaudu siihen, että bloggaus koukuttaa ja kohta huomaat viettäväsi illat tietokoneen ääressä postauksia kirjoitellen! 
3.  Mitä haluaisit muuttaa maailmassa?
Monissa maissa ihmisten asennetta ja kulttuuria eläimiä kohtaan. Minusta ei ole mitään hirveämpää tai julmempaa tässä maailmassa, kuin viattomien eläinten huono kohtelu.

4. Mikä on parasta mitä olette kokeneet?
Parasta mitä elämässäni olen tähän mennessä kokenut on rakkaus. Ei pelkästään minun ja Mikon välinen rakkaus, vaan myös se rakkaus ja ilo minkä saan rakkailta eläimiltäni. Kun näen koirieni silmistä sen vilpittömän ilon ja rakkauden, kun hevoseni katsoo minua lempeillä silmillään. Se on sellaista sanomatonta rakkautta :)

Sanatonta rakkautta < 3

5. Mitä haluaisitte vielä kokea?
Paljonkin kaikkea! Vaikka onhan tässä tullut jo yhtä jos sun toistakin koettua nuoreen ikään nähden... Ehkä seuraavaksi voisi kokea miltä tuntuu kun ensimmäisestä omasta kasvatista tulee Suomen muotovalio! ;)

6. Kappale, joka saa sinut hymyilemään?


7. Paras vuodenaika ja miksi?
Pidän kaikista vuodenajoista, mutta kyllä voiton vie kesä. Aurinko, lämpö, loma. Ei sitä tarvitse sen enempää selittää :)

8. Teetkö juuri sitä työtä, mitä olet aina halunnutkin?
Sanotaanko nyt näin, että en osaisi kuvitella tekeväni työtä missään muussa firmassa kuin missä nyt työskentelen, meidän perheyrityksessä. Toivon kuitenkin että saan jossain kohtaa enemmän vastuuta yrityksestä.

9. Jos sinulla on huono päivä, mikä saa päivän kääntymään paremmaksi?
Eläimet ja Mikko. Vaikka päivä olisi kuinka huono, kun pääsen kotiin ja käperryn Mikon kainaloon koirat ympärilläni, ei mikään voisi olla enää huonosti. Toisinaan huono päivä kääntyy jo tallireissun aikana hyväksi, hevosen rauhoittava seura saa mieleni piristymään yleensä aina. Toisinaan huono päivä tarvitsee rankan juoksulenkin koirien kanssa, liikunta on oiva keino purkaa pahaa mieltä.

10. Mikä on arjessasi parasta?
Kaikki! Joku vamaan pitäisi minua hulluna, jos tietäisi meidän arkipäivistä. Aamulla lähden töihin 6.45 ja illalla 20-21.00 olen kotona. Kaikki illat menee koirien ja hevosten kanssa :) Parasta arjessa on myös se, että saan jakaa sen ihanan miehen ja ihanien eläinten kanssa!

Meidän perhe :)

 11.  Mitä tekisit ajallasi, jos ei tarvitsisi huolehtia työnteosta tai mistään "pakollisesta"?
Oikeasti en osaisi kuvitella elämää ilman työntekoa, töissä käyminen rytmittää elämän sopivasti ja antaa haastetta. Mutta jos töissä ei tarvitsisi käydä, luultavasti harrastaisin 24/7 sitten vaan :D Jos rahasta ei olisi pulaa, luultavasti ostaisin toisen hevosen ja pari koiraa lisää, ja panostaisin niiden kanssa treenaamiseen ja kasvatustoimintaan nykyistäkin enemmän!


Olen nyt hieman tylsä ja katkaisen meidän kohdalta Liebster Awardin tähän! Lähes kaikki blogit joita tähän suunnittelin oli jo saanut haasteen ja sen tehnyt, joten en turhaa lähde heitä uudestaan näihin haastamaan :) Kiitos Saaralle palkinnosta ja toivottavasti näiden kysymysten ja vastausten avulla opitte hieman lisää taas minusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti