tiistai 27. toukokuuta 2014

#170 Frank is on fire!

Niin kuin otsikkokin kertoo, Frank tosiaan tuntuu olevan liekeissä ainakin mitä tulee alkukesän näyttelymenestykseen :) Viikonloppuna poikettiin Frankin kanssa Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä ja Frank nappasi koko potin ollen ROP ja saaden toisen sertinsä! Tuomarina kehässä oli Päivi Eerola, joka kirjoitutti Frankille myös erinomaisen arvostelun. Tämän voiton myötä Frankilla on sertit niin sanotusti koossa, seuraava serti tarvitaankin sitten vasta kun Frank täyttää kaksi vuotta marraskuussa :)

BALTJV-13 Halcar Jersey Boy NUO ERI1 SA PU1 SERT ROP

"Tyyppi erinomainen. Mittasuhteet ok, selvä sukupuolileima. Hyvä pään pituus. Voimakas kaula, hyvä alaleuka. Hyvä silmien sijainti. Hyvä ryhti ja hännänkiinnitys. Hyvin kehittynyt rintakehä. Yhdensuuntaiset liikkeet. Esitetään eduksi."

Kuva Riihimäeltä viikkoa aiemmin
 

3 kommenttia:

  1. Onnea hienosta menestyksestä! Meinasitko kehässä käyttää sitä ennen kun täyttää kaksi vuotta? Samoin meinasitko käyttötuloksia hommata koiralle, onko sillä taipumuksia riistalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä Frankia tullaan käyttämään kehässä vielä paljonkin ennenkuin se täyttää 2 vuotta :) Frank on osoittanut taipumustaan riistatyöskentelyyn ja käyttötuloksiakin varmasti jossain kohtaa sille haetaan myöhemmin.

      Poista